Bouwadvies van jouw persoonlijke adviseur

Ga je nieuw bouwen of verbouwen en heb je bouwadvies nodig? Wil je je huidige woning in een nieuw jasje steken en heb je bouwinspiratie nodig? Of ben je juist best wel tevreden over je woning maar heb je een concrete vraag?

Bouwadvies

Bij Jellema Bouw is alles is mogelijk op het gebied van bouwadvies; van een simpel verbouw advies via Skype of telefoon tot een compleet bouwplan bij jou thuis. Jellema Bouw zit in Joure, er is altijd iemand die je kan helpen met een gedegen advies. Voor een persoonlijk bouwadvies hoef je de deur niet eens uit.

Nieuwbouw/Verbouw Advies

“Welke vloer is zowel functioneel als esthetisch de beste keuze? Welke wandafwerking kiezen we? Welke kleuren passen bij ons en combineren mooi met de gekozen materialen? Welke keuken kiezen we? En waar plaatsen we de verlichtingspunten?”

Zomaar een aantal vragen waar je mee worstelt. Uit ervaring weten we dat er veel komt kijken bij de keuzes van je nieuwbouwwoning. Vele keuzes op het gebied van verhouding, afwerking en materiaal moeten vaak al in een vroeg stadium worden gemaakt.

Duurzaam Advies

Een woning of bedrijfshal met een duurzame gedachte, bij nieuwbouw of verbouw projecten worden de keuzes die je nu maakt dan ook erg belangrijk. Kiezen voor een goed geïsoleerde woning levert een besparing op; net als het regenwater gebruiken. De keuze voor degelijke en milieuvriendelijke materialen kunnen hierbij van belang zijn. Om je te laten bijstaan bij dergelijk keuzes, kan duurzaam bouwadvies de oplossing zijn.

 

Bouwadvies: twee pakketten om uit te kiezen.

Kies één van de twee pakketten dat jou het meest aanspreekt. Kies een gedegen bouwadvies en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. We stemmen dan telefonisch bijvoorbeeld alvast af om welke aspecten het gaat zodat onze bouwadviseurs goed voorbereidt bij jouw thuis komen.

Bouwadvies via telefoon

bouwadvies-product

  • Zit je met een concrete vraag? Stuur ons vooraf foto’s of een plattegrond toe van de situatie waar het om gaat en één van onze bouwadviseurs geeft je tijdens telefonisch gesprek advies.
  • Snel en persoonlijk advies: per telefoon een concreet plan
  • Online: je hoeft er de deur niet voor uit
  • Een expert kijkt met je mee wanneer het jou uitkomt